snart, snart

Någonting sågar mig mer och mer i två delar. Heej hej del nummer två. - hej hej del 1.
Jaja. Vad är väl en bal på slottet?
Jag har en sån jävla huvudvärk. Nobodys wife, fucking dödar mig. Får så sjuukt ont i huvudet av överansträngning. Känns som allt blod pumpas upp i hjärnan och ska spränga alla ådror. Och det är inte mitt fel om det sker imorrn. HERRE GUD. Jag ska sjunga ensam imorrn helt plötsligt! JAG ÄR KÖRSÅNGARE! Det här är inte min grej

inte min grej

Idag har jag och Jäni raggat runt på stan, det var trevligt. Underkläder köpte vi, fett femenina vi är! Nån ny studentmössa vart dessvärre betydligt svårare att hitta. :/ fan också.
Vi har även dansat vals i skolan. Känns riktigt skön att för en gångs skull vara bättre än andra elever. haha. Slutet på skolan blev till att repa som fan.. dock med bara ki, moppen och mig. Anders var med en stund och pekade och styrde. Jag kan verkligen inte allt ordentligt. Har så grymt ont i huvudet. 

Efter skolan drog jag och Ki iväg med bilen och inhandlade mat ill sweden rock. Det gick inte ens på 100 spänn vardera för oss fem pers. Det är vad jag kallar ekonomiskt. :P Ravioli åt världen!

Jag längtar så det gör ont. Saknar så jag snart kliar sönder mitt skinn. Jisses, vi är snart där. Snart snart.
Så många att krama sönder. Men snart så.   

Och livet leker

Det gör ont, om inte annat i magen.
Jag ska bli som jag var när jag var liten, hitta nån att äta glass med och kleta in det i halva ansiktet och ha roligt. Det är livet.
Och livet leker.
Jag är sjukligt social, blir ledsen och osäker på något sätt när jag är med mig själv.
It's too bad, but that's me.
Jag borde göra allt som jag inte vill göra just nu. Jävla skitkorv. Försvinn äckliga vecka, försvinn. Nej jag menar inte min blodiga vecka, utan veckan med arbete.
Nu har jag i alla fall varit trevlig och ätit middag med familj och mammas barndomskompis.

Nu vill jag inte veta av att någon gör mig illa. Då jävlar!

Och btw,
Jag ska förpesta din försäljning ditt as. >.<
Jävla brudjävel som undviker att svara i telefonen eller svara på mina sms. Jag vill inte betala pengar för trasiga byxor. NU ÄR DET KRIG.

Jag är lika hatisk som vanligt, vik lyckades visserligen lugna ner mig igår och idag. Men nu är jag förbannad igen. Jag tjänar ingenting på det heller. Det handlar om att jag tänker för mycket.
Det är en dålig sak. Sluta tänka. Jag ska bli en dum stortuttad jävla blondin och sluta tänka.

för att?

Höger, vänster, höger, vänster. Bakåt?
Jag är kluven.. åt vänster, höger, bakåt eller framåt?
Söker trygghet.
Trygghet 9:90:- säljes till kvinna i rött hår.
Kompispris!

The end of the world.
 och alla bitar faller på plats.. ett, två, tre.

backwards.



need some love

ibland undrar man om det är en vägg man älskar.


----
23:30

kom nyss hem från stan. Mötte en tjej och fick ett par jeans som jag har köpt.
Kom hem och hittade ett hål i knät.
Jag gör verkligen misslyckade köp hela tiden.

Jävla religioner

Det börjar sannerligen bli dags att visa min blogg för världen snart kanske. Som sagt, kanske. Ganska trevligt att skriva saker som inte hela världen läser och går och funderar över. STJÄRT.
Nu vart det för seriöst igen.

Vi hade studentfotografering och min mössa är fett baggy och jag log så att alla tänderna i hela min mun syntes. xD Jag ska ju ändå inte ha bilderna liksom.
Sen har jag skämts röven av mig på musikproduktionen då jag inte kan någonting. Samt haft prov i Buddismen, blev godkänd men fick helt plötsligt veta att jag måste skriva typ två uppsatser innan veckans slut om jag ska bli godkänd. Tack som fan för den, men jag klarar det. Fan att jag har dreads att göra.
Men snart är det över!

Ja, du.
Det är sånt som gör mig osäker.
Jag har grävt min egna grav den senaste veckan. Men jag hoppas att du inte lämnar kvar mig där.
För jag känner mig ivägen.

Jag känner mig mesig! Jag gråter så fort det blir minsta lilla sorgligt eller lyckliga tårar på tv.
Amerikanska jävla skitfilmer alltså. :P hah.

----
18:02

Jo jag tänkte, eftersom att alla religioner är så jobbiga så ska jag härmed stifta en egen.
Stjärtmäktige!
Jag och viktor har spånat lite kring de sex stjärtorden

"du skall stjärta mot andra som du själv vill bli bestjärtad"

"du skall inga andra stjärtar hava jämte mig"

"om någon slår dig på stjärten, vänd då andra stjärten till"


Oh my

Jag är lugn och sansad.. oh ja. eh..
Bättre än igår nu i alla fall.

btw, jag provade att vaxa benen för första gången inatt, i brist på annat liksom. Det var då allt en spännande upplevelse. Dessutom såg jag The Jammer på tv samtidigt! Han är helsvängig.
(ni vet, uteliggaren på centralen som dansar och spelar munspel)

Snart bär det verkligen av till sweden rock, vilket jag inte har fattat än! Vi börjar närma oss studenten och allt sånt där! Herre min je, som hannah skulle ha sagt.

Nu ska jag plugga, plugga.. sista provet ever vafan! Eller?! Jag är inte redo!

But that's me

Jag mår grymt dåligt. Extrem huvudvärk och jäkla trött, och det mina vänner är inte roligt! Det suger att börja bli gammal och ha mycket att göra så här strax innan sommaren.

Vi repade klockan tio i skolan imorse.
Nobodys wife - Anouk blev låten vi kämpade med idag. Låter faktiskt helsvängigt. :D Äntligen en låt som passar min röst. Med en touch av JP förstås. höh. Torn kan ju ta sig långt in i stjärten, för den vill verkligen inte sätta sig på hjärnan.
Fanns även en hel del snacks kvar sen kulturnatten som vi i bandet satte i oss i den lilla, trånga replokalen utan syre. Antagligen där min huvudvärk blev till. men men.
BTW, Muminkex smakar röv. Jag står kvar vid tom och jerrykex efter det här.

Det jag har hunnit göra nu är:
¤göra klart affischen
¤börja skriva om judendomen
¤mäta och klippa ut mönster till balkjolen
¤valt ut fem bilder till utställningen

Fy fan vilken pissig eftermiddag/kväll
Jag mår illa illa illa illa!! Men får inte sova! gaaaaaaaaaah!

Jag hatar det mesta just nu ska ni veta.
och ALLT och ALLA irriterar mig grymt mycket! Kan inte jag bara få vara ensam i världen för en vecka?

nej jag är fegis

Usch jag är en stygg flicka, som sara så fint skulle uttrycka det. Jag tänkte faktiskt inte bege mig iväg till musiklektionen idag. Jag vågar inte! Jag kan inte skapa musik under tvång och på egen hand! Så sen resten av dagen i skolan ska jag gömma mig för honom. Usch så hemsk jag är. Jag har tillochmed lagt upp en plan om att sitta på den andra, den läskiga sidan av matsalen, just för att han inte ska hitta mig.
piiinsamt värre.
ooh, hoppas min lackkorsett kommer på posten snart. och jag hoppas verkligen att bruden slår in det i ett paket som håller hela vägen fram! Senast fick jag ett helt trasigt paket plus ett klagomål från posten. Ja, man tackar för den liksom.
Jag känner mig dessutom fett töntig som antagligen ska banga en festival för att köpa kläder i stället. haha, bra investeringar. :P Äsch, jag ska ju ändå på sweden rock och arvika. Det är bra det med. :D

Nu tänkte jag vara lite nyttig istället så här på morgonkvisten och kanske göra lite dreads.

over n out.

bling-bling-bilen

Nu sitter jag vid en dator, med en mus som inte har en muskula. Hur värdelöst är inte det på en skala? Men i och med att jag är så skillad, så får mina fingrar agera muskula. Börjar bli bra på det här fan.
Jag börjar fundera på om jag inte är lite konstig när jag vaknar halv sju på morgonen av väckarklockan och tror att jag ställt klockan fel. Nej JP. Nu är det så att jag är van vid extrema sovmornar. Jag, pigg och glad som jag var, kilade till macken i huddinge där jag blev upplockad av Sara som hade bilen idag. mumma!
Vi har nog inte gjort någonting vettigt under heldagen med fotolektion. Tja, om man kan kalla det vettigt att köra ner till farsta centrum och shoppa, så visst. Palla att göra något på lektionen när man har fått ett MVG redan. Kikade lite på baggy jeans. Måste fan hitta ett par till helgen >.<.
Annars är jag mest trött och uttråkad, hejja! Väntar på mail. Väntar lite till. Vet inte vad jag ska hitta på. Och väntar ytterligare lite till. De här timmarna kunde ha ägnats åt att plugga religion om det inte vore för att jag glömt boken hemma! 
Men men, klockan fyra ska jag i alla fall vara inne i stan, för då är det inflätning som gäller igen. Har fett mycket kunder varje vecka fram till jag slutar skolan. Sen drar jag iväg på festival. :)

Over n out! 





Studentskivan igår

Jag flätade in hår på en tjej i kungsträdgården. Helt galet trevlig människa. :) Vi blev intervjuade och filmade på plats. hehe. Håret vart förövrigt så jävla snyggt!

Ja, igår vart det studentskiva. Jag hade helt fucking glömt det, och ingen hade hört av sig till mig om förkrök nånstan. ;__; kände mig inte omtyckt.
Tänkte inte åka iväg, men Sara lyckades nog övertyga mig. SÅ jag gav det ett försök och åkte in till söderhof och drack några öl och en jäger. Blev ganska full, och det berodde nog på att jag inte ätit middag. Så Daniel visade mig mat.. det blev en 15o g hamburgare. Jävlar vad mätt jag blev!!
Sen åkte vi till plats. Spelades cp-dålig musik hela kvällen och det var rent ut sagt fjortispartaj över det hela. Tyvärr, men det blev allt dans ändå. Typ feting många jag inte träffat på länge. :) Det gjorde mig glad.
Blev biten i kinden. :P
Jag drog vid ett då jag var galet trött och inte hade särskilt kul längre. Jag ångrade litegrann att jag åkte ensam då jag inte litar på folk ute om nätterna. Kom i alla fall fram till min nattbuss och fick syn på en tomte i dreads som kom fram till mig och sa saker som en främling inte borde veta. (typ mitt namn osv)
Det var ju Erik, Malins Erik. Samt hans vän. Haha, astrevligt att få sällskap vid nattbussen en halvtimme. Därefter vart det nattbuss, folk som spydde, äckliga ungdomar osv. Så jag somnade. OCH missade min hållplats. Gick av direkt när jag vaknade. Men grejen är den att hållplatserna ligger långt ifrån varandra. Och de ligger i de mest osäkra platserna man kan tänka sig. Jag satt där mitt ute på en stor väg, frös, skakade, snyftade av rädsla och var kissnödig på köpet. Ingen buss kom. Jag visste inte alls vad jag skulle ta mig till och var mest bara förbannat rädd. (klockan var väl halv tre nånting på natten)
Efter kanske 50 minuter kom en buss och jag kunde ta mig till huddinge centrum.
USCH.

Idag är jag TRÖTT OCH BAKIS!
Fan ta det!

weej

CITAT: Men sluta! Totte lägg av!! Totte lägg ägg din dumma höna!
/Matilda fick allt till det när hon skällde på sin fågel. som förövrigt bet sönder spola-bakåt-knappen på cd:n. Vår fågel är så musikalisk.

Regn

Är det inte underbart när regnet faller ner över marken,
när de få regnfria platser upptas av två tanter som även står med sina feta paraplyer,
är inte detta vad vi kallar ljuvligt?
Helvete heller!
Jag förstår inte hur de hade samvete nog att inte ge mig en av platserna, utan lät mig stå ute i regnet när vi väntade på tåget. De hade ju för fasiken paraplyer uppfällda och inte jag!
Jävla stjärttanter!

Min dag började riktigt dåligt.
Illamående och fett trött. Var tvungen att stiga upp och ringa till vårdecentralen. Lyckades få en tid redan på förmiddagen. Så jag kilade dit. Ska äta tabletter för min klåda, och så får jag inte duscha för ofta då jag har känslig hud. >,< blaarfg.
Fick en ny tid för min höft den 24:e maj, minsann.

Efter skolan (dvs en lektion med specialundervisning i svenskan för enbart mig och oscar) ^^ så kilade jag in till stan och flätade in hår. Skönt att ha ett hår avklarat. Fortfarande ett kvar.. och det blir på torsdag. Och imorrn ska jag träffa nån ny tjej och kika på hår åt henne.

Dagens kap blev väl ett par svarta (förhoppningsvis) astighta stuprörsbrallor som jag ska ha på fredag. Köpte dem av nån via helgon som inte kunde ha dem. Lappar och stuff kvar. 100 spänn. Det fick gå.