TN 25/3-06

Jaha, det här blir mitt första inlägg. Spännande, eller nåt sådant.

Jag skulle vilja börja berätta om min gårdag. Lördagen vill säga. Både viktor och jag hade en kämpig dag full av stress. Hans dreads skulle tillverkas och flätas in, samt att vi skulle hinna iväg till kista och köpa nya vita skor åt honom. Vi lyckades med dagens uppdrag och hann hem till viktor och började göra oss iordning lite smått. Marcus och två töser kom förbi på förkrök hos viktor. Kvällens tema blev vitt för mig, vik och marcus-parcus. Vi blev onekligen snyggast på TN. Yes.. 
   Marcus och Viktor hade ett härligt ölprov och rangordnande öl. Det kanske ska nämnas att de båda inte alls är särskilt förtjusta i öl. Men mycket öl blev det för deras del. Själv vart jag inte alls så påverkad, trots alla tequila och groggar, och inte hade jag pengar för en dyr kväll på TN inte.. vilket var kvällens mål/lokal.      
   Vi drog in till TN och var där till 23:30 kanske? Lite för sent enligt mig och jag var i princip nykter. En del dans blev det allt, nån öl, massa cigg och mest.. ganska misslyckat, för min del. Grymt deppig och vet inte alls vad som har satt igång det.
   Viktor och jag blev även fotade av kvällens alla fotografer som befann sig på TN. haha. 1337. ;D

Drog hem sent till viktor, sov och vaknade idag. (nähä!)
Så intressant.

Det skall även tilläggas att den 25 mars är officiellt datum för mig och Viktor. Så nu för alla som har gått och väntat; så är vi tillsammans. <3

Gårdagens tabbe: Bläckpenna låg lös i väskan och färgade av sig på min vita lackkorsett och lackkjol.

Kommentarer
Postat av: Sara

En bra start! ;o)

2006-03-26 @ 21:31:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback