tjolahopp

Första morgonen.
Sara kilade iväg strax efter sju och jag sov vidare. Jag sov visserligen inte mycket längre, utan gick upp kvart i åtta eller nåt liknande. Åt frukost, kilade ner till affären för att köpa shampoo och så där. Så sjukt varmt ute, så jag tog en iskall dusch.
Sen senare idag ska jag träffa mic och fläta in hennes hår, och det ska helt klart bli skönt att få komma ut i solen lite. :)

Gårdagen.
Efter mycket packning och tjofräs så skjutsade mami mig till trånkan, för det hade aldrig gått att släpa grejerna på egen hand. Ska ju öppna en mer eller mindre hårsalong här. hah. Mycket hår blir det. :P
Sara och jag lagade oss lite middag innan oscar och alex dök upp. Heltmyys. :) Älecks köpte med sig massa glass som vi tryckte i oss framför tvn till nån ytterst konstig film som vi inte ens orkade se färdigt.
Så nu är man mer eller mindre granne med alex, värsta grejen! :)

-------
23:18

Mics hår blev fint. Jag mötte även viktor i stan och vi hade vår romantiska dejt på max idag. Så nu är det färdigt. ;) Hur romantiskt är det inte att svepa i sig en halvliter cola?
Vi åkte hit till lägenheten och checkade läget. Viktor var nog även lite nyfiken skulle jag tro. ytterligare lite senare kom sara hem. Vi bokade in tvättid och lagade mat och sånt annat nyttigt. Även Martin kom och höll oss sällskap. Trevligt värre. Det här är ju värsta mysiga kollektivet. xD

Dagens spontanköp, vad tror ni det blev?
Höga stilettklack-stövlar i lack, med spännen. Kiss-5003
Så om sisådär tre veckor får jag dem. :)
Och jag kan inte hålla i mina pengar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback