God julgran

Vi såg nog världens mest dåliga skräckis igår. Dark memories har jag för mig att den hette. Den innehöll allt som en skräckfilm INTE får innehålla. Och regisören verkade ha missuppfattat det här med musiken och när läskiga stycken ska spelas upp. OH MY GOD hon blöder näsblod, vi spelar upp läskig musik som i kända duschscenen AAAAH IIIIIIH! haha, "hon har varit död i 17 år" haha. cp.
Inte ens jag vart rädd och det säger en hel del.

Idag var vi nog allt jävligt sega innan vi drog till east street. Ja, chai fick för sig att jobba ett par timmar innan stängning, och jag vägrade stanna hemma. Men i och med att det kom så mycket folk (i mina ögon) och säl dök upp, så lämnade vi chai och drog hem till honom där jag somnade i soffan. Tror jag behövde lite sömn. Sen kilade jag tillbaka till studion igen där smurf drog igång lite glögg (som han givetvis skulle koka i vattenkokaren och nästan koka ur all alkohol) :)
En glögg senare och lite julkramar så drog jag och chai för att möta upp säl, och tog oss vidare för att få i oss öl. (Nu tänker jag ärigt erkänna att jag inte har förmågan att kunna stava till namnet på stället.) 
Men jesus älskar alla barnen.
En del öl och mat blev det. Full blev jag allt och tack och lov slipper jag umgås med mig som full.
Jesus älskar alla barnen.
Kissefin.

Och bara för att gud också älskade alla barnen så gick vi förbi en massa julgranar kring mariatorget på väg till nästa krog. Där de sålde bäbisgranar, lagom stora för chais och min lägenhet. Den släpades allt med. En öl till på nästa ställe och kvällen var klar. Nästan. Säl tog en taxi hem och jag och chai gick hem. Knull och gull.
Nu har jag för ovanlighetens skull (inte) ont i magen. Ska jag aldrig bi frisk från problem med kroppen? Äggstockarna ska kollas någon gång när jag orkar. Vore ju trist om de blev oanvändbara bara för att jag inte kollar upp varför de har svullnat och gör ont. :D

Godnatt och hora!

En dröm som alla andra

Tänk att..


jag hade gett dig hela min värld
om du bara sett mig
Men allt var ungefär precis som en dröm.
En dröm helt enkelt.
baby.
Men det var som att känna sig som en borttappade femåring.
Ingen trygghet
övergiven och ledsen.
Ta till ångestdämpande
alkohol  och gräs..
gråta sig till söms och somna av lugnet som spred sig ut i blodet
och ändå inte ångra någonting.
För att sedan vakna upp och minnas sitt tillstånd
och kylan, trots värmen.

precis som en dröm
men du var aldrig där för mig.


64891-3


Komplex

Det finns bara en lösning på mina komplex. Allt tjat om att man vänjer sig och får jobba med att lära känna sig själv och tycka om sin kropp, fungerar för en del. Men jag har haft ångest till och från i kanske fem år nu. Ska det vara så här hela livet igenom känns det som att allt har varit förgäves.
Är inte jag nöjd med mig själv, så är det fullständigt omöjligt att ta åt sig av komplimanger från andra, och så här vill jag verkligen inte fortsätta, för hela min vardag blir förstörd. Visst för att man alltid kommer att fortsätta att hitta nya fel och slutligen fixa till hela sin kropp så att man slutar som michael jackson. Men får jag för en gångs skull bli nöjd med det här, så är det faktiskt lugnt. Övriga delar av kroppen går att fixa till med bra träning.
Komplex komplex komplex.

försvinn

Nu kukade jag till det för mig själv igen. Hata mig i två sekunder, så känns mitt självhat denna sekund lite bättre. Eller nej föresten, vi tar bort allt med en stor suck. SUCK!

Egentligen
är jag bara arg.. fortfarande så att säga. Jag kan också! Om jag så ska behöva ljuga ett tag framöver.

Jag tror inte att jag har så mycket att säga när jag är arg.

hej

Äckligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om saken, det är liksom inte värt det. Nej, allt i världen är inte värdelöst, men tillvaron är fucking cp just nu.
Sjukt irriterad över allt onyttigt idag. Och sen dessa pizzasöndagar. Kan ju inte backa ur..
Jag hatar den här känslan av att känna sig otillräcklig, men det är bara för mig själv och mina egna ideal, som jag ju faktiskt är medveten om att jag aldrig kommer att uppnå. så varför ens försöka. Jag undrar varför jag gör så här mot mig själv. Jag tvekar ju inte en sekund på att folk inte älskar mig, för jag känner mig omtyckt! Oh yes, men inte av mig själv just nu. Jag ska spränga något i luften och det räcker gott och väl mer porrindustrin, sen är jag nöjd. Shit, varenda jävla tidning eller film ni köper stödjer ju industrin, jävla puckon. Känns som att jag kommer tillbaka till samma punkt i varje nytt inlägg? Tja, kanske. Beror nog stenhårt på att jag hatar porrindustrin och att jag inte skulle fixa en partner som kollar på porr. Nu tycker givetvis alla män att jag begär för mycket. Gör så, gör så. Jag står fortfarande fast vid min åsikt. Jag tycker fortfarande att en del män ska ta vara på sina flickvänner istället på att se på porrfilm eller runka till bilder i smaskiga tidningar. Jesus, ni har säkerligen en ashet brud som älskar er, utnyttja det istället!

hm det var typ två timmar sen jag började skriva här, så jag slutar nu.

hej

tjusigt