nyttig dag

Jag är ändå, efter en del funderingar, ganska så ordentligt nöjd med vart jag står. Singel bör jag förbli ett bra tag framöver, och att bli kär vill jag inte veta av.
Mitt race och ingen annans.

Idag har jag tagit tag i en hel del saker. Dels postat skorna, så förhoppningsvis får jag tillbaka 700-800 kr, vilket skulle sitta fint. Tog en sväng förbi ungdomsmottagningen och såg lite östra-elever, minsann. Nya piller ftw. Kom på idag att jag hade så det räckte veckan ut. haha, vilken jävla röta att jag kom på det idag då det var öppet hus.

Sen bar det av till globen där jag mötte en tös och provde ett par byxor, men inget som passade. attans. Jag ska hitta mig ett par hängselbyxor nån gång i mitt liv!
Spontanshoppade en hel del kläder idag. Randigt linne (brun-svart), randig långärmad tröja (gråa nyanser), grön-rutig kortärmad skjorta, och strumpor. Jag har nog aldrig tidigare betalat för strumpor i hela mitt liv. Vuxenpoäng. samt en bok..
Jag hade aldrig haft råd att betala detta kontant! Presentkort ftw!

Grillade med familjen nu ikväll. Kött och majs åt JP.

Imorrn blir det nog nya converse igen >.< men de kostar bara 300 spänn, jag borde passa på. Jag borde inte köpa fler skor, jag vet.
Sen ska vi över till mormors gamla lägenhet och börja rensa ut.
Jag har tydligen massa kusiner jag inte fått höra talas om (??!) en skåning bland annat. Helt cp! Kan även tänkas att man får träffa lite släktingar sen på begravningen.
Allt är helt sjukt.

Nåväl. Detta var bara min dag, och jag börjar uppskatta att vara för mig själv. Då är det JAG som bestämmer och ingen annan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback