lugnet

Jag har varit vaken till och från sen klockan nio, somnat om och drömt. Det kändes som att det var nåt bra och behagligt, om jag bara kunde minnas.
Jag vet inte om jag är till någon större hjälp, men jag är glad att du hörde av dig imorse. Verkligen!

Min träningsvärk har trillat fram från dansen nu. Men jag vet inte, det gör inte så mycket. Jag sov så lugnt och skönt i natt.. hade dock hellre vaknat som hund och av att någon strök mig längst ryggen eller kliade mig bakom örat. Det hade jag gillat!

Jag pulade på korsetten ett tag igår och lyckades fixa spännena på sidan så att det går att dra åt dem mer igen. Fuck yes vad bra den sitter nu! Den hade så hårt varit värt ännu mer pengar än vad jag gav för den!
Jag blir ju alldeles kär i mig själv och ser ut som batman i den! Det är supermankrafter.

Idag blev jag rankad som Jävligt fin människa och får nu tillgång till somligas texter.
Jag är nöjd :)

Jävlar, nu måste jag sätta igång och arbeta röven av mig och lyssna på bra musik!
Men det ska gå bra för jag är lycklig inombords.

----------
18:20

Palla!
Snart kommer höstmörkret och vinternt. Bajs. Bajs. Den tiden kommer bli fasansfullt tråkig om ingen tar sig an mig och tar hand om mig.
suck. Och vem har sagt att brudar skulle vara mer komplicerade än killar? Dunno.
Låt mig vara.

Hur som helst är jag mest arg.
Men det går över med lite öl ikväll. Om inte annat går det över till vintern, som Ljung skulle ha sagt.

Det är imorgon som gäller, och inget annat.

muöööh!

Mina cigg är borta. damn, damn. Eller så vill jag ha lite alkohol att stilla mina tankar med. Skulle verkligen behövas.
Hatar både de två; borde - vill. Jag borde tänka om och få mig själv att tro att jag inte vill något annat än att äta pizza eller nåt sånt. Ungefär så djupt liv vill jag ha. Jävla huvudvärk alltså.  
Fan för en del saker alltså.
Fan för att jag inte har en kamera, Fan för vackra människor, Fan för äckliga människor, Fan för stress.
Fan för att jag är snygg. :D
inte faan, inte faaan.. hatten är din, hattbaby!
Glass är så mycket bättre än cigg.

 Kräkas kräkas kräkas. Usch, jag vill inte ställa mig på en våg. Jag lovar, den som bjuder mig på käk, får en date med med på nåt pizza-hak eller vad som helst. Jag behöver mer kött och fett på kroppen. Min jävla medicin är ångest. Igår fick jag bara i mig nån macka tack vare att någon hunger aldrig kom, så jag tog igen med en fet pizza med extra ost idag.
Jag är ju frukstansvärt normal, ja :) :P
Ska väl erkänna att huvudet är smockfullt tack vare så mycket att det inte riktigt finns tid.

Mina svarta bralls gick sönder! Först sprängde jag tråden som knappen satt fast på. haha, det var ascoolt. Den flög jättelångt. :D Sen gick dragkedjan sönder! Jag kände mig som hulken. Men nu är jag lite ledsen för att byxorna är trasiga. De var ju förjävla trevliga i mitt liv.  <--- SÅDANA bekymmer vill jag bara ha!

Mötet gick helt okej ändå. Behövde inte vara social, annat le lite mot en man som såg ut som en gris med utåtstående tänder. Samt stå ut med en annan äldre man som väntade på mig utanför efter mötet och ville veta vilket distriskt jag skulle jobba i. Synd för honom att det inte var samma, jävla skönt för min del att det var nån annanstans.
Men jag vart ju lite otrevligt snygg i min konsum-outfit.
http://JPs.bilddagboken.se/index.php?main=L3Avc2hvdy5odG1sP2lkPTExNDM2NzE1JnQ9MTE1Njg4ODgwMSZjdXJyaW1nPTI=


baby baby. men ett brev var allt hon såg, från han som i bäcken låg.
Bra låt det där.

Av någon anledning skulle det vara Riktigt trevligt att sätta sig på en buss i över sex timmar.
Men jag får vänta.

Möte ikväll

Bajs. Jag dödar er om ni bangar TN på fredag! (VIK OCH MARCUS)
Nu har jag min korsett. hah, jävlar vad liten jag är, eller så är det den som inte sitter riktigt tight över höfter.
Sen ska jag ha min 24 cm korta lackkjol, och detta får ju inte missas. :P

Jag vill tatuera mig. Nåt större, men det lär jag ju aldrig göra.. tack vare att jag är ung och inte har jobb. Nåväl, jag är inne på mitt sista tonårsår, så vem vet vad jag kommer få för mig. Skönt att inte vara 20+ ännu. ;> Fast iofs är det killar som är fett mycket hetare i större tattueringar. oj oj.
Jag vill också! Men så jävla dyrt för min plånbok.

Mitt kort tar slut imorrn, vilket innebär en jävla kostnad för att få ett nytt SL-kort. Hela sparkassan ryker alltså imorgon. JA, det gör ont! Det gör ont, som vik och lena ph skulle ha sagt. ;>
Det gör ont att veta att ikväll måste jag vara vuxen och gå på möte angående valet den 17 september. 19.30-21.15 USCH! Jag måste vara social!
Jag skojar inte, jag är fruktansvärt nervös.

Igår började jag och Hannah dansa streetdance, fy fan vad jag suger, men fy fan vad roligt man har. haha.
Lätt värt det och skönt att det inte går allt för fort fram. Jag suger brutalt hårt på inlärning när det gäller dans. Men men. Efteråt plockade jag upp min korsett, samt mötte Fredrik. Blev öl för min del, trots att jag inte borde dricka det då jag käkar medicin. Men öl är gott, och imorrn blir det mer. :) prrr. Och att somliga inte dricker öl, nej jag sägert.
Jag skäms lite som blir ordentligt onykter efter två öl på krogen. Men som sagt, imorrn är det Dovas med brorsan och folk.

Stjärt!


Idag har jag blåmärken som inte är små alls. Det riktigt coola är ju att blåmärket sitter på min tidigare bortdomnade höft och gör ont! OMG!


överbelastning

Nu är det överbelastning i mitt huvud, och det är det minsta jag vill.
Min kompis har gått och blivit ful som stryk och är inte så rolig längre. Tänkte låta matilda sitta barnvakt.  Jag skulle behöva en shoppingrunda, eller öl på Dovas med Kristoffer och c:o. Då behöver man inte så mycket till hjärna. Sådana aktiviteter tycker jag om. Mindre hjärna.. mm-mm

Pffth.. jag är så nervös för eftermiddagen :( och mötet imorrn kväll. Jisses.. Min mage är som en pizza uppochner. Min medicin smakar stjärt också. usch.

kanske lite arg också och jävla trött på mina dreads. Nu vill jag ha nytt igen. Jag vill ha nåt ballt med ett ton hårspray. Och vara lite tuffare än alla andra. ;> Det funkar bara med hjälp av hårspray, som jag förövrigt är väldigt rädd för.

Jag har inte sovit ordentligt på en vecka. -.- pff. Jag har säkerligen sexiga påsar under ögonen också. Men det är inte hela världen. Hela världen är att jag är nervös för allt. Men det tänker jag ju givetvis inte erkänna.
Jag tänker inte erkänna någonting..

Jag har absolut inget vettigt att dela med mig av, så det är likabra att hitta på nåt annat.

BjörnBorg ftw!

Across the night.
Just nu kan jag sitta på mitt ickefeta arsle och njuta för fullt och lyssna på låten. Fy fan, ja, fy fan. :)
Jag är ganska nöjd just nu som ni förstår.

Jag har en ny hemlig kompis också. Marcus bara skrattar åt mig! Jävla as. :D Fast kompis är inte så hemlig längre. haha. Det är nostalgi.

Hur som helst. Idag var det dags att släpa sig till gymnasiet igen, östra, min gamla kära skola. Jisses, jag längtar ju för fasiken tillbaka till skiten. :) Alla var överdrivet snuskigt trevliga emot mig, som om de saknade mig. "om skolan hade pengar skulle vi anlita dig!" haha. Jag lämnade tillbaka kameran, så nu känner jag mig ganska naken. Men jag tyckte ändå inte om den riktigt.. den var ju trots allt inte min.
Eleverna glodde utav bara helvete. Ja, idag var jag snygg!
Ringde även och gjorde bort mig angående mötet som jag trodde var imorgon. Usch, klantarsle jag är. Men jag lyckades flirta med tanten så hon verkade mest tycka att det var trevligt att prata med mig. :P

Sen bar det av in till staden där jag fick en adias-tröja av ett helgon. weho. Min kära vik träffade jag och lunchade med därefter. Jag tryckte i mig en fet calzone. Det är lätt världens godaste pizza-hak! Vi strosade runt lite. Gick bland annat in på CUM. NU till det roliga; Jag har länge påstått att jag är helgonkändis, men nu är det konstaterat! Haha. Hon som äger butiken gick fram till mig och frågade om inte vi setts nånstans tidigare idag. Dunno, tänkte jag mer eller mindre. "jo, jag såg dig i skogås! jag tyckte att jag kände igen dig bakifrån, sen såg jag dig på centralen och såg att det där är ju min kund!" haha. Sug på den ni, jävla lavapack! haha. Stackars viktor blev grymt hatisk mot mig. :D
Det är bara för att jag är så snygg!!
Folk blir så förbannade när man säger sådant om sig själv. :P Jag fick aldrig vara snygg förrän i tvåan och trean på gymnasiet. Så nu är det min tur. Oh yes.
btw, vadå "kände igen dig bakifrån"?

aaah, jag är feting nöjd. Mötte hannah sen senare för att hitta dansskor. Jo men eller hur. Sug min kuk! Vi är för kräsna och det är fel på alla skor, inte på våra fötter! ALLT slutade med att vi var fjolliga och tröstköpte underkläder. Oh ja, det är min kvinnliga sida, vilket jag tycker är en bra egenskap. Fy fan för fula underkläder. :) Märkesunderkläder dessutom. haha. Jag trodde aldrig att jag skulle göra det. Björn Borg. TRO MIG. Det var ett halelulija-moment!! runka runka runka!!! Jag har ALDRIG tagit på mig ett så pass sköna trosor i hela mitt liv! Det var som att ta på sig kalsonger utan det där jävla utrymmet för kuken!
 Vilken lycka! I och med att jag inte köpte skor tänker jag gå och köpa mig ännu fler, minst lika dyra igen nästa vecka! yes!!
Hittade pumaskor hemma. Ja, jag köpte dem i början på högstadiet, men de var för stora då , och nu passar de. Så jag har dansskor. Jag måste ju försöka tro att jag ser häftig ut nu när jag ska dansa med hiphopare. hahaha.
Är så jävla nervös så jag skiter på mig! Ungefär.

Fattigare är jag, men mycket lyckligare. Bra känsla i magen idag minsann. Så här vill jag att det ska fortsätta. Nu skulle det sitta fint med lite naket.


sjuk

Det var hemskt att vakna upp. Låg och dreglade för mig själv. haha. Sexymotherfucker!
Dessutom drömmer jag mardrömmar varje natt. Alltid samma stuk på dem.
Anledningen till att det var så hemskt att vakna var min förbannade jävla hals som gör så fruktansvärt ont!
Blev att fara iväg närakuten och se blek ut. hela kalaset tog circus 7 minuter från och med att jag kom innanför dörren, tills dess att jag kunde gå igen. Hon behövde bara be mig att gapa för att kunna avgöra att jag hade dragit på mig en rejäl halsflus. Hah, ÄGD! Då kan ni ju bara tänka er hur igensvullen min hals är. Hej sugrör!
Nu blir det medicin framöver. Inget dovas på onsdag då kanske? :/ Får väl sitta och dricka cola. Vad som än händer så SKA jag vara frisk på fredag!

Jag tänkte sätta mig i bastun och ånga bort, verkar skönt. Jag fryser så. o.o;; Ta på mig lite. Nä palla.
Mer än så orkar jag inte göra idag. Jävla cp-korsett måste hämtas upp också. fuck.
Jag låter förövrigt som att jag är döv när jag försöker sjunga. Min hals är ju så svullen. haha. Jag är extremt lättroad.

b-b-baby!

Jag vill ha sällskap. :( :(
Telefonsamtal uppskattas, det vet ni.

----
21:53

Nu åskar det! Då vill jag mysa!

Jag kan berätta att min hals redan börjar bli bättre! Jag motarbetar min halsfluss, som ska dö!
Imorrn ska jag ut och röja runt. Har nog hela dagen planerad minsann.
Jag har säkert skickat 4-5 sms, utan att få svar från någon. Helt galet vad folk är tråkiga ibland. ;>

och förövrigt så råkade jag nämna ordet sälja i samma mening som 8-bitars och metroid.
Jag har inte varit med om en så arg mamma på länge. Hon tycker om 8-bitars.
:P Jag fick ju inte ens avsluta meningen. Jag skulle aldrig sälja nåt sånt.

well well, jag är jävla sugen på lite megaman.

Feber och snusk!

Nu har jag blivit ordentligt sjuk, som jag fasade för. Sjukt tjock och ont i halsen, samt feber och annat bögigt. Blir vårdcentralen imorrn och säkerligen medicin. Stjärthål också.
Jag är ganska stolt som har lyckats släpa mig hela två-tre meter från min säng och hit till datorn. Msn som lockar, som vanligt. Dessvärre inte en enda trevlig jävel hemma. DET ÄR LÖRDAG! AARGH!

Festen på värmdö blev inte så bra för min del igår när jag var så pass hängig tack vare febern, samt att folk enbart pratade om wow och warhammer. Inte riktigt min grej.
Sen slog väl annat över också tack vare detta. Vet inte vad som löser sig egentligen. Det blir ju bara jobbigare och jobbigare.  
Något poolparty blir det inte ikväll heller. Inställt, minsann.
Så jag får väl ligga hemma i min säng ensam och dricka cola och tycka synd om mig själv. :)

Men jag dör väl inte, som vanligt. Jag är ju trots allt JP, så jag får stå på mig. Trots att allt i mitt huvud är en enda jävla röra. Jag kan inte heller hjälpa alla runt omkring mig att reda ut deras tankar och känslor. Jag har en egen hjärna samt hjärta och ta hand om. Men jag kan åka iväg och umgås med den som behöver, så snart jag är frisk.

Saknas något i min vardag. Helt säkert.

sugar,
nån dag kommer jag förbi.
potasit 8-)

Dovas igår

Heeeh, oj oj.
Som jag skulle ha sagt.
Om jag får ha ont här och var, så tänker jag säga att jag har ont. Blåmärken.

well. Igår rullade jag iväg till Dovas där jag mötte hannah som var bajsbrun från sin resa. -hytter med näven- Kristoffer och c:o kom lite senare. Onsdagarna på Dovas är ju helt klart bäst. Har visserligen varit med på två, och var inte särskilt social mot de andra när Fredrik kom dit igår.
Sköna människor, indeed. Ser redan fram emot nästa vecka. :)
Haha, sjuka människor vi snackade med under rökpausen. hehe. host.

Jesus vad folk får för sig att jag både knullar och raggar runt på allt som rör sig. Riktigt farligt är det inte. Lite trött får man bli. Och jag vill faktiskt inte veta vad folk tror och tänker om mig angående sånt där. Människor höjer på ögonbrynen när jag berättar att jag inte alls har legat med halva stan.
Nåja, jag är nöjd och belåten. Det är vad som räknas.
Svårt att vara glad ändå

Sover inte riktigt bra om nätterna alltså. Men det gör tydligen andra.
Jag gick upp lagom i tid så jag vann den heta korsetten. Drömde om den inatt och att jag inte skulle få den. Men JOODÅ! 
När jag kom hem så såg jag massa brev och paket till mig i brevlådan. weeho.  En lackkjol, tamagotchi (förlåt, jag skäms, men jag behövde reservdelar) Jag har förövrigt aldrig ägt en riktig svart lackkjol. Men nu har jag en.

Jag ska göra dreads, men det går inte riktigt. Mitt humör liksom försvann..

skitstockholm

Jag vaknade av att någon jävel ringde mig klockan tio på hemtelefonen. Så inatt fick jag ingen bra sömn IGEN. Vad är det med folk och att ringa hem till en mellan 9-10. JAG SOVER!
Så nu är jag trött och grinig och kommer inte kunna göra dreads aktivt idag, för att det tar på krafterna. Fan.
Sen så fick jag reda på att danskursen börjar den 2 september. Alltså, VARJE lördag i 15 veckor framöver kommer jag vara uppbokad mellan 13.00-14.00. Fan, Jag kommer vara bunden till stockholm!!
Jag kommer att gå under!
Så den 1:a september kan jag ju bara glömma att jag ska få supa till, som det var planerat.

Jag blir så ledsen.

-----------
Uppdateringar!

jag lyckades, efter lite krångel, byta tid!
Så nu är dansen på tisdagar mellan halv fem och halv sex! Yes! :D

Nu åskar det och jag vill hångla

skitsamma

nej men vi skiter i det här. som fan.
jag behöver röksällskap nu, egentligen snus, för cigg smakar piss.  

GAaah, jag blir galen!

Äckelstockholm. Jag vill verkligen inte bo kvar här. Ge mig ett jobb och bostad så flyttar jag direkt!
Nu krävs ett mirakel för att göra mig glad. Mirakel finns bosatta på jorden och behöver bara slå en signal till mig.
Jag är ungefär som en omvänd puppa. Kanske vackert skal, men en förjävla ful insida. Det är roligt och underhållande ett tag.

Är det så konstigt att jag inte berättar om vad som egentligen gör mig illa och vad jag egentligen tänker? Jag klarar ju inte att få fram det ordentligt utan att halva världen ska missförstå mig och tro att jag bara menar illa.
Jag vet inte om jag någonsin är ärlig mot mig själv ens en gång. Vem har sagt att jag inte har några känslor? Vem har sagt att jag någonsin varit ärlig och sagt sanningen?

haha, jag vet precis vad jag vill och tänker. men jag kommer fortsätta att förneka

haha. go fuck your sister..



JA, ungefär likamycket som det här inlägget kommer tolkas åt helvete fel.
Men vet ni vad? Det spelar absolut ingen roll längre.


Ahlgrens bilar

Ahlgrens bilar

Ja, jag är fanimig lite småsugen på att måla min fina kreation på en av de vita väggarna i mitt rum. Det blev ju onekligen ganska hett. Så fort jag är klar med dreadsen jag pysslar med idag, samt charmtrolls dreads, så ska jag ta tag i mitt rum. Kasta ut halva rummet är vad jag borde ha gjort för länge sedan.

Jag ska hålla käften.. för jag vet att det är så mycket snack och liten verkstad över hela mig. Men drömma kan man alltid. Det är ett som är säkert, och jag drömmer om mycket!

Vad jag mest av allt skulle behöva är att få komma bort från stökholmen. JAA, jag tar mina sista pengar och drar. Men det är bara jag som har tiden, och ingen annan. Finns ju alternativ, jag vet.
Men neej!
Potasit!
>.<

Jag är lite ledsen, för snart ska kameran åka hem till sig.. och då har jag ingen kvar. ;__; Men snart har jag en ny, egen baby! Jag börjar lite smått få idéer igen. Trosor! Färger mot vitt! Vänta ni bara!

Ja, vänta ni bara.. :(

----
01:26

Det har gått över en månad och jag kan fortfarande inte sluta känna mig som en skurk. Inte konstigt att jag inte vågar inleda ett förhållande igen med någon. Alltid finns det folk som ska tycka, fast de inte har ett skit med saken att göra. Ett förhållande består heller aldrig av två personer. Det ska alltid finnas minst tjugotusen till som ska blandas in.
Jag behöver ingenting, och om jag gör det så tänker jag inte lyssna på mig själv.
Himla cp.

begravning

Idag var det alltså begravning. Det blev fint.
Jag har aldrig sett Elias gråta så där. Jag tänker inte heller neka till att jag faktiskt grinade en hel del också.
När min lilla kusin samuel gick upp och sjöng sin egenskrivna låt grät jag glädjetårar. Helt sjukt musikalisk är han. Det var nog förövrigt även den enda gången som jag har sett mormor gråta också. Den gången Samuel skulle sjunga sin sång inför släkten för några månader sen. :) Ni skulle allt höra den.
Fick träffa halva släkten i och med begravningen. Folk jag inte träffat alls, eller träffat på sjukt länge.

nåväl. Jag vill i alla fall att människor är lite muntra på min begravning. Palla vara ledsen för min skull!
Ha kalas istället!

Nu ikväll ska jag ut och dricka öl på dovas med storebror Kristoffer och hans vänninor. :P I guess.


Nytt hår

Jag har blivit ivägbjuden på två håll imorrn kväll. Dels hem till Mualin, och dels ut och öla med storebror och hans kompisar. Får se hur jag gör. Men umgås är alltid trevligt! Jag har bara blivit lite asocial sen jag varit för mig själv i en vecka.

Det ser ut som en jävla svinstia här hemma numera. Jag kan inte röja undan efter mig, och jag fattar inte varför. Jag är duktig på sånt när jag bor tillfälligt som typ i lägenheten med sara. Då höll jag åtminstone relativt städat efter mig. Men det här börjar bli skabbigt. :P Jag skyller på min allt för lilla garderon och allt för stora, men ännu inte tillräckligt stora klädförråd. :D Ni skulle se mina mängder av porrutstyrsel!
Då skulle ni inte klaga över allt kläder på mitt golv!

Jag tror inte någon skulle klaga över mina kläder på sitt golv. höhöhö.
Usch så snuskigt. :D

Nu är mitt hår färdigt i alla fall. Helvete vilket jobb. det står åt alla håll känns det som. Hoppas det lägger sig lite åtminstone. Haha, jag var ju tio gånger snyggare i mitt vanliga hår, typ. :D I alla fall när jag hade hårförlängning. Men det är trevligt med förändring. Bra reklampelare om inte annat.
Hej jag säljer dreads.


Ny frilla på g

Det är inte lätt att vara mig! Ack nej, inte lätt att hålla sig snygg! Äh, skoja bara.
Håller på att fixa till håret, vilket är både förjävla jobbigt och dyrt. Är strax klar med grunden för natten och ska fortsätta imorgon med tillbehöret. Fan va snyggt.

Jag vet precis vad jag vill göra. oh. Men det säger jag inte. :$
Kan inte tiden bara dra iväg.. så att vi når en bra dag, längre fram.

Jag fick ett jobb. Under valet. Alltid något..


men ooh. :$ :$


Nåt som är bra är att jag inte är frustrerad längre! det känns bra och hälsosamt.

kul

All ångest som varit borta ett bra tag, kom tillbaka.
Trevligt, trevligt.

kåtpotatis

Sitter och lyssnar på ett av uppspelen från Östra. Det är ju så fruuktansvärt vackert. hahah. Herre gud.
Nä, det är inte roligt att höra sig själv heller för den delen. Sjunger jag så där så borde jag sluta, haha. Oerhört tråkig och ointressant att lyssna på. Men det är roligt att fyllesjunga i alla fall! :D
Nu har jag visserligen lovat att i alla fall provsjunga för ett band igen. Så får vi se om det går framåt denna gång. Whatever. :P Kan ju sjunga rent i alla fall.

Jag tror att jag är en sån där människa som har tur i kärlek, men otur med allt annat i livet. Spel och sånt. ;> Thöh. Kanske lika bra? Jag är en bra fotograf också, trots att jag inte har jobb. :)

Btw, ibland önskar jag att jag bara kunde ha valt att skaffa mig normalt hår. Fint brunt eller blont, nåt sånt. Jag lyser ju som en jävla lyktstolpe! Fyy fan. :) Snart blir det ännu mer extremt.

Nu börjar alla lajvare trilla in i stökholmen igen.. en efter en. DET SOM VAR SÅ LUGNT OCH SKÖNT! ;>

Jag triiiivs så braaaaaaa. Oj oj.
Väljer och vrakar. nam nam. Det är så jävla trevligt att vara brud ibland alltså.
Och när jag har min kamera behöver jag verkligen ingen man i mitt liv. Möjligtvis en hemlig älskare eller nåt. Sånt har de på film har jag sett. som sagt man behöver inte vara kär för att vara kåt.

kåt potatis
mums

fantômas är kärlek just nu


Målen

Jag börjar trivas att inte umgås med nån särskilt ofta.
Kanske fel att säga att det är synd att folk kommer hem nu i veckan. :P Fast jag kommer ändra min uppfattning om det hela ganska snart, det är jag säker på.

Jag har ett paket att posta idag. Det skall göras. Annars chilla.. 8-)

Det känns förbannat skönt att faktiskt ha några mål uppsatta fram tills nästa sommar.

*köpa kamera
*ta körtkort
*göra en större resa
*tjäna in pengar att betala allt för

haha. Sen givetvis allt hemligt där emellan.

Fan va nice.

gaah

JESUS, det här tar kol på mig!

det är ju lite lustigt ändå. tss.. slarviga ungdomar.
;> fittkorv.


----
20:24

kanske löser det sig med kamera.

Tillvaron

Folk är på gotland, super, har roligt. Men jag är sjukt glad att jag inte åkte med, för den ångesten hade varit brutal. Bo bland folk (LAJVARE) jag inte känner, samt inte finner något som helst intresse utav att prata lajv med. Det är så ointressant! Visst för att jag skulle ha känt viktor, bex och marcus.. som numera är ett par?! whaaat, vad hände? :D Så de hade man säkerligen inte kunnat umgås med ändå. :P :P Och jag tänker inte hänga efter bara en person på gotland. NO WAY.
Ja, jag är glad att jag inte följde med, även om jag får det att verka som jag menar annat.

Vet inte riktigt vad jag vill göra. Blev lite grinig härom kvällen ska jag få lov att erkänna. Sjukt jobbigt att behöva ta emot skit hela jävla tiden.
En del killar har ett sådant behov av att dra flickorna i håret.. men om det är ett sätt att visa sitt intresse på så är det ju helt jävla cp. 

Det är jobbigt att växa upp och inte riktigt veta vart man ska ta vägen, så är det och så förblir det. Jag hade mått bättre av att veta att jag ändå hade en skola att vända mig till i höst. Men det finns verkligen ingenting. Folk reser utomlands och försvinner iväg i några månader, andra jobbar så mycket att det inte finns tid att ses. Jag behöver någon slags trygghet. Det säger jag jämt. Men jag finner bara tillfällig trygghet, och då är allt så jävla bra.  Oj oj. :D Jag är visserligen inte mogen någonstans för ett förhållande. Behöver en bästa vän eller nåt, men de växer inte på träd. Nåja, jag är nog bara så frustrerad det är vad allt rör sig om. OJ OJ
Behöver åtminstone lite kel och mys. :)

pssst, kom och hälsa på!
Gimme some looove

Herre min JE, FRUSTRATION NÄSTA! SEX.. öh.


jepp

en del människor är det fan fel på.
mer behöver jag inte säga.


sup i sjödalsparken med Jones och Fredrik.

Converse

Nej, inte fick man följa med till lägenheten inte. För det skulle vara juridiskt fel. Herre gud!
Löjligt är vad det är!
Följde i alla fall med mot skärholmen och köpte converse åt halva familjen. Haha, vi är conversenördar allihopa. Så nu har jag nya vanliga i svart-vitt. 150 spänn behövde jag bara betala. Helt okej! Tror dessutom att jag tappade mina förra trasiga på hultan eller nåt sånt, för de är helt borta. :P

Nej, man kanske skulle köra en egotripp? heja.

nyttig dag

Jag är ändå, efter en del funderingar, ganska så ordentligt nöjd med vart jag står. Singel bör jag förbli ett bra tag framöver, och att bli kär vill jag inte veta av.
Mitt race och ingen annans.

Idag har jag tagit tag i en hel del saker. Dels postat skorna, så förhoppningsvis får jag tillbaka 700-800 kr, vilket skulle sitta fint. Tog en sväng förbi ungdomsmottagningen och såg lite östra-elever, minsann. Nya piller ftw. Kom på idag att jag hade så det räckte veckan ut. haha, vilken jävla röta att jag kom på det idag då det var öppet hus.

Sen bar det av till globen där jag mötte en tös och provde ett par byxor, men inget som passade. attans. Jag ska hitta mig ett par hängselbyxor nån gång i mitt liv!
Spontanshoppade en hel del kläder idag. Randigt linne (brun-svart), randig långärmad tröja (gråa nyanser), grön-rutig kortärmad skjorta, och strumpor. Jag har nog aldrig tidigare betalat för strumpor i hela mitt liv. Vuxenpoäng. samt en bok..
Jag hade aldrig haft råd att betala detta kontant! Presentkort ftw!

Grillade med familjen nu ikväll. Kött och majs åt JP.

Imorrn blir det nog nya converse igen >.< men de kostar bara 300 spänn, jag borde passa på. Jag borde inte köpa fler skor, jag vet.
Sen ska vi över till mormors gamla lägenhet och börja rensa ut.
Jag har tydligen massa kusiner jag inte fått höra talas om (??!) en skåning bland annat. Helt cp! Kan även tänkas att man får träffa lite släktingar sen på begravningen.
Allt är helt sjukt.

Nåväl. Detta var bara min dag, och jag börjar uppskatta att vara för mig själv. Då är det JAG som bestämmer och ingen annan.

Ge mig!

Jo tack, man har all rätt att vara frustrerad som singel. Det är inte lätt när det är svårt!
Jisses bananer! Besudla mig!

Annars har jag tagit det ganska lugnt en dag som denna. Vaknade av en stressig dröm där jag var fast på en ö med människor som ville döda oss med sina vapen. Aj aj.

Har inte skickat iväg paketet som var dagens uppgift, men inslaget är det i alla fall! Senare kilade jag ner till centrum och fixade pengar till Jones så att vi sedan kunde se till att få i honom mat. Donken lever.
 Vi köpte även en jävla massa munkar, eller sådana med fyllning i och alltså inte hål, vad heter de? Vi klurade på det i säkert en timme.
Det bar sedan hemåt till Jones där vi såg på två filmer tillsammans med Fredrik.

Ge mig, ge mig, ge mig!

gimme

fruktansvärt trött både psykiskt och fysiskt. Har inte riktigt sovit ordentligt de senaste nätterna.
Men jag har onekligen haft det trevligt.
Först när jag kom hem som saker blev jobbigt igen. Jisses vad jag kommer gräva min egna grav när alla börjar skola och jobb till hösten och jag sitter hemma.
Jag ska försöka göra nåt åt det. BlEH!

Men men, nu vill jag helst bara koppla bort min hjärna, sova och vara för mig själv och sånt där. Eller kanske göra en resa till i veckan. Det vore trevligt. Men först ska vi invänta morgondagen och se om jag behöver åka till läkare och fixa medicin igen. Det kanske går över.

Jag hungrar efter kärlek. oj oj.

Gahd!

oh my, vad gör jag..
 
kan inte bara rätt börja sakna lite.
>,<

Jag vet inte om jag vågar, och jag vet att det bara är dumt.
Men då kan folk sakna mig lite.
Hej jag vill ha uppmärksamhet, ser du inte?

Gahd. Vad heter det?
.. sakna.

Jag längtar till typ nästa vecka. :S

Belong

Dagens arbete består av en massa löshår som ska bli till dreads. Känns otroligt segt, då jag egentligen vill ut från huset. Fan.
Lär ju gräva ner mig här, och det förvärrar bara allt. På fredag ska vi tydligen över till moster. Och där blir det ju inte direkt glädje i högsta grad. Sjukt deprimerande att träffa ledsna människor. Jag har tappat lusten till allt. Samt att inatt eller imorgon så kommer familjen hem. bleh bleh bleh. ångest.

Nu orkar jag inte ens träffa folk längre, jag blir bara för ledsen. Samt att man ibland inte kan känna sig mer oönskad gör inte att man känner sig bättre som människa heller.




mission failed

Jag behöver komma ifrån allt.

Hannah kom över till mig under dagen och hjälpte mig styra upp mitt liv lite. Kändes bättre. Men samtidigt vet jag att det inte går att göra så mycket annat än att acceptera allt som det är.
Jag-kan-INTE, för jag har inte viljan.
Jag är så dömd att misslyckas! Jag sumpade det redan från ruta ett. Nu är det minus tio och jag hinner inte ikapp, hur fort jag än springer. Kanske borde jag tro på mig själv, men detta kan jag inte styra.

Vad är det för mening med att vara nöjd med sig själv när folk ändå inte ser?

Skitsamma, det är inte värt det.
 
Jag behöver en bok.
Men livet är inte värt det.

Bottenlöst

Moster ringde hem strax innan fem i morse, när jag precis lagt mig ner för att blunda. Bara att hon grät gjorde mig nervös. Kunde inte tro det förrän vi strax efter det, (moster, samuel, tobias och jag) åkte till sjukhuset. Först då.
Jag är inte den som gråter inför familj och släkt, men nu.
Jag kommer aldrig att acceptera döden.

Saker hade verkligen redan nått botten även innan jag fick samtalet.
Men nu insåg jag att hålet verkligen var bottenlöst..

did you give the world some love today?

håll taget

Tänk om jag kunde ha fått behålla just den där sekunden, och just den sekunden få njuta av att faktiskt vara medveten om vad som hände.
Sen att det faktiskt inte var någonting, det vill jag inte bry mig om.
Ingenting var någonting.

Saker känns verkligen, verkligen inte bra.
Nu behöver jag någon som håller kvar mig.